divendres, 12 d’abril de 2019

AGENDA

12 d'abril (divendres): 21.15 a 0.00. Sala gran (Curs Country Line-Dance i Country Català a Campllong). Entrada: 5 €. Nivell: Progressiu. De més baix a més alt. Tot només amb música country. Aquesta setmana repassarem tots els balls que hem fet fins ara durant al curs i comptarem amb la visita de la Cristina Tutusaus que ens farà un ball anomenat "Borrow My Heart". Tots/es hi sou benvinguts/udes...

13 d'abril (dissabte): 15.00 a 18.40. Sala gran (Curs de Newline a Campllong). Nivell: Alt. Amb tots estils de música (inclòs country music). Professora: Ariadna Corbí.


13 d'abril (dissabte): 18.45 a 20.45. Sala gran (Curs de Line-Dance a Campllong). Nivell: Progressiu. De més baix a més alt. Amb tots estils de música (inclòs country music). Nous balls, recuperació de clàssics, peticions... repassem els balls que més han agradat els darrers anys. Professor: Rafel Corbí. Entrada: 5 €. Aquest dissabte farem repàs de tots els balls que fins ara hem fet durant el curs.

NO HI HA CAP ACTIVITAT MÉS FINS AL DIUMENGE DIA 28, A LES 5 DE LA TARDA
6a BALLADA POLSOSA (GRATUÏTA) PER LA FIRA DE CAMPLLONG (a la carpa coberta)

Retorn a les classes:
Palafrugell: dilluns 29 d'abril
Campllong: 3 i 4 de maig
__________________________________________________

Fem Line-Dance amb ECMA/BallsCountry!!!!

Balls clàssics, balls de tots els nivells.... ball per tothom... Debutants, improvers, intermedis i avançats. Line-Dance, Country i Country Català. També ball en parella.

Rafel Corbí
Balls Country
www.ballscountry.com
Des de 1998
Contacte: 630-150211 ballscountry(a)gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada